ECHT HET VERSCHIL MAKEN

Ons hoeksteen is Verandermanagement.

Het sociaal domein heeft positieve verandering nodig. Dat is wat we komen brengen. Centraal in onze aanpak staat verandering. Onze adviseurs verstaan de kunst om een gedragen veranderaanpak te ontwikkelen en deze te leiden tot een blijvend resultaat.

VOOR ONZE ADVISEURS

Inhoud en verandermanagement.

Natuurlijk kennen onze adviseurs de inhoud van het sociaal domein. Jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning, zorg en veiligheid of welk thema dan ook. Zij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving, de laatste ontwikkelingen en best practices. Sterker nog, ze werken zelf mee aan zulke ‘prima praktijken’.

Onze collega’s komen niet om op de winkel te passen maar om met alle betrokkenen een verandering te realiseren.

Hiervoor nemen ze naast hun inhoudelijke expertise een goed gevulde veranderkundige toolkit mee. Elke collega volgt in de TP Academy de internationaal erkende opleiding tot gecertificeerd verandermanager.

Anne Noordzij | Senior Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Iconen_Wit_TransitiePartners

Inhoudelijke expertise en verandermanagement gaan hand in hand.

noun-mindmap-4913417

Ervaring telt

We hebben kennis van het hele sociaal domein met adviseurs die experts zijn in hun vakgebied. Echte professionals met ervaring en bewezen resultaat.

noun-mindmap-4913417

Partners

Wij zijn partner in de verandering. We doen het samen met alle betrokkenen. Maatwerk in elke situatie en oog voor alle betrokken medewerkers.

noun-mindmap-4913417

Integraal

Echte verandering vereist een integrale aanpak. Inhoudelijke en financiële ontschotting en verbinding van richting, inrichting en verrichting.

noun-mindmap-4913417

Degelijk

Geen plan zonder goede analyse, geen aanpak zonder duidelijke afspraken over de boogde resultaten. Transparant in de realisatie.

Veranderaars
0 +
Klanten
0 +
Trainingen
0 +
Tools
0 +
WE DOEN WAT WE BELOVEN

Geen kleine lettertjes.

We houden van duidelijke taal en niet van disclaimers en kleine lettertjes. We zijn helder in wat je van ons kan verwachten en hoe we het doen. Daar maken we graag afspraken over. En afspraak is afspraak. Bij de opdrachtgever en intern. Dit komt tot uiting in onze gedeponeerde algemene voorwaarden. Die zijn even helder als onze oplossingen. We hebben maar één voorwaarde:

Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u over de resultaten, aanpak en investering. Wij gaan tot het uiterste om voor u – en met u – het best mogelijke resultaat te bereiken. Vindt u dat we het nog beter kunnen doen? Dan komen we ongetwijfeld in goed overleg tot een oplossing.

Rineke Hoekstra | Senior Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Iconen_Wit_TransitiePartners

Partners in de verandering.

De TP'er over verandermanagement.

We zorgen er altijd voor dat we de juiste adviseur of adviseurs inzetten op een opdracht. Elke collega heeft haar of zijn eigen expertise met een mix van kennis, ervaring en specifieke vaardigheden. Zo is Joep Buskens een adviseur met een grote kennis op het gebied van datagedreven verandering. In de video vertelt hij over zijn werk en waarom hij bij TransitiePartners werkt.

Video afspelen
WERKGELUK

Blije collega's,
blije klanten.

Wij geloven er heilig in dat wanneer onze collega’s tevreden zijn onze opdrachtgevers dat ook zijn! Daarom doen we er alles aan om bij te dragen aan het werkgeluk van onze adviseurs.