IMPACT MAKEN

Werken bij TransitiePartners.

Ook impact maken in het sociaal domein met een bevlogen team bestaande uit de beste adviseurs in de markt? Kom samen met ons blijvende verandering realiseren!

Suna kavak | Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Iconen_Wit_TransitiePartners

Impact maken samen met de beste specialisten!

WERKEN BIJ

Onze TransitiePartners
community.

Je kiest voor TransitiePartners omdat je bevlogen bent. Je bent ervan overtuigd dat het anders moet en kan in het sociaal domein. Daar wil jij je voor inzetten. Niet alleen, maar samen met je collega’s, opdrachtgevers, maatschappelijke partijen en inwoners. Zo maak je impact. Typeert jou dit? Dan ben je bij ons het goede adres, want bij TransitiePartners werken alleen maar bevlogen experts in het sociaal domein. Ieder met een eigen motivatie.

Een collega van TransitiePartners kun je dan ook gelijk herkennen. Adviseurs van TransitiePartners zijn bevlogen, nemen verantwoordelijkheid, zijn gericht op impact, hebben lef, zijn creatief, verbindend, duidelijk, soms eigenwijs en altijd hands-on. Zet alle TP-ers samen en je hebt een team dat in staat is om het verschil te maken bij elke gemeente of regio.

Veranderaars
0 +
Gemeenten
0 +
Trainingen
0 +
Tools
0 +
noun-mindmap-4913417

Persoonlijke & professionele groei

We investeren veel in de ontwikkeling van onze collega’s. Met onder andere de TP Academy, coaching en intervisie werk je aan je kennis, vaardigheden en je persoonlijkheid.

noun-mindmap-4913417

Vrijheid &
flexibiliteit

Je bent een hoopopgeleide professional. We verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk en je eigen ontwikkeling en wij ondersteunen je daarin.

noun-mindmap-4913417

Geweldig inspirerend

Een team met zoveel kennis en ervaring, met allemaal dezelfde drive en vol met ideeën? Dat is uniek en geweldig inspirerend!

noun-mindmap-4913417

Gewoon goede arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend bieden we prima arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een partnership, pensioen, mobiliteitsregeling en andere voorwaarden.

Hoe is het werken bij TP

Onze missie, visie en kernwaarden, waarover je meer kunt lezen bij over ons, geven richting aan hoe wij werken. We hebben de doelen voor ons als bedrijf maar ook voor individuele collega’s ingedeeld in vier onderdelen die bijdragen aan het realiseren van onze missie.

noun-mindmap-4913417

Oplossingen met impact

We willen het sociaal domein veranderen en dat doen we ook. Of het nu gaat om grote complexe opgaven voor een regio waar we met een heel team gelijktijdig aan werken, een nieuw beleid of een procesverbetering, opdrachtgevers kunnen op ons bouwen. We borgen onze resultaten zodat opdrachtgevers na afloop van de opdracht verder kunnen met waar wij gestopt zijn.

Expertise verbreden en verdiepen

Het sociaal domein is voortdurend in beweging en we zijn daarin ook zelf nooit uitgeleerd. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen van onze expertise. Dat doen we door onze eigen TP Academy en aanvullende opleidingen, maar bijvoorbeeld ook door middel van coaching en intervisie.

Expertise delen

We delen onze kennis en kunde niet alleen in onze opdrachten. Met onder andere artikelen, whitepapers, rondetafelgesprekken en trainingen delen wij onze visie en onze kennis. Elke collega draagt hieraan bij.

noun-mindmap-4913417

Verbinden

Bij TransitiePartners maak je deel uit van een hecht team. We vinden het belangrijk om onderling contact te houden, lief en leed te delen en samen te werken aan nieuwe oplossingen. En natuurlijk om gewoon lol te hebben met elkaar. Hier investeren we veel in. Ons kantoor en onze thuishavens zijn ingericht op ontmoeting en we komen regelmatig samen. Bijvoorbeeld om samen na te denken over inhoudelijke ontwikkelingen. Of juist voor gezellige uitjes, borrels, kwartaalbijeenkomsten, lunches en diners of spontane initiatieven van collega’s zoals karaoke of een pubquiz.

Video afspelen

De typischeTP'er?

Waar vind je onze collega’s en opdrachtgevers?
Onze collega’s wonen verspreid in het westen, zuiden en oosten van het land. Op deze manier kunnen we veel opdrachtgevers goed bereiken. Werk en privé moeten in balans zijn om op ook langere termijn vitaal te blijven. Als richtlijn hanteren we dat we de reistijd beperken tot een uur per enkele reis.

noun-mindmap-4913417

No-Nonsense

We leggen de nadruk op een praktische, directe aanpak zonder franje. Geen visie en oplossingen zonder goede onderbouwing en analyse en geen richting zonder dat we ook weten hoe we daar komen. Is dit ook jouw aanpak?

Bepaal zelf je richting

Jij weet het beste waar je naar toe wilt. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Natuurlijk goed ondersteund door ons. We sturen je daarom ook niet op opdracht, maar daar geef je zelf richting aan vanuit je eigen motivatie. Je krijgt ook verantwoordelijkheid voor het contact met opdrachtgevers en het behalen van resultaten.

Video afspelen

TransitiePartners App.

Alles overzichtelijk in één app! Dat hebben we met de TransitiePartners app! Alles over het bedrijf, op het gebied van kennisdeling en natuurlijk jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

noun-mindmap-4913417

Alles bij elkaar

Je hoeft nooit meer te zoeken naar informatie!

noun-mindmap-4913417

Weet wat er speelt

Volg je collega's en blijf verbonden!

Word een TransitiePartner.

Voel je ook thuis bij TransitiePartners. Wil je deel uitmaken van ons team, reageer dan op één van onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij maar deel je onze missie en waarden en heb je relevante ervaring? Dan maken we graag kennis. Stuur dan een bericht naar Marcel ([email protected]) of Melle ([email protected]).