ALTIJD LEUK

Bekijk onze events.

Echt het verschil maken en blijvende verandering realiseren doe je samen. Als expertisehuis delen we dan ook graag onze kennis. Dat doen we bijvoorbeeld met rondetafelgesprekken, podcasts, webinars en evenementen.

TP Talks.

Periodiek organiseert TransitiePartners “TP talks”. In elke editie staat er een thema centraal waarbij alle thema’s betrekking hebben op het sociaal domein. Afhankelijk van het thema worden specialisten uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek met als doel om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. TP Talks wordt gegeven in Podcast vorm en via Webinars.

Lean Green Belt sociaal domein.

Schrijf je in voor de Lean Green Belt opleiding, nu speciaal voor het sociaal domein, en word de verbeterexpert in jouw organisatie. Deze 5-daagse opleiding is uniek binnen het sociaal domein en wordt gegeven door David Koppes. David is Lean Six Sigma Master Black Belt (ASCI, UvA gecertificeerd). 

1-daagse cursus jaarrekening lezen.

Vraag je je als contractmanager, beleidsadviseur of financieel specialist van een gemeente soms ook af hoe een gecontracteerde zorgaanbieder er financieel voor staat? Heb je het gevoel dat de jaarcijfers van een aanbieder informatie bevatten die voor jou nog verborgen blijft? Dat je hiermee meer zou moeten doen? Dan is de cursus ‘Jaarrekening zorgaanbieders’ iets voor jou!

Rondetafelgesprek aanbiedergestuurd werken.

“De gemiddelde trajectduur is in 2021 ten opzichte van 2015 met 35% gestegen bij jeugdhulp zonder verblijf” In de landelijke Hervormingsagenda Jeugd is een grote opgave benoemd om als gemeenten en als opdrachtgever te sturen op het verkorten van de trajectduur. Hoe doe je dat zonder onnodige administratieve lasten? In dit rondetafelgesprek bespreken we een best practice.

TP8