ALTIJD LEUK

Bekijk onze events.

Echt het verschil maken en blijvende verandering realiseren doe je samen. Als expertisehuis delen we dan ook graag onze kennis. Dat doen we bijvoorbeeld met rondetafelgesprekken, podcasts, webinars en evenementen.

1-daagse cursus jaarrekening lezen

Vraag je je als contractmanager, beleidsadviseur of financieel specialist van een gemeente soms ook af hoe een gecontracteerde zorgaanbieder er financieel voor staat? Heb je het gevoel dat de jaarcijfers van een aanbieder informatie bevatten die voor jou nog verborgen blijft? Dat je hiermee meer zou moeten doen? Dan is de cursus ‘Jaarrekening zorgaanbieders’ iets voor jou!

TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein

Rondetafelgesprek Zorgpaden 13 juni.

Met Zorgpaden heb je snel en betrouwbaar inzicht in informatie over zorgaanbieders, producten en cliënten. Op 13 juni organiseert TransitiePartners een rondetafelgesprek waarin we laten zien hoe je met zorgpaden waardevolle inzichten en gesprekken ophaalt om gezamenlijk nog meer grip te krijgen op het zorglandschap. Aan de hand van het Prestatiekwadrant leer je hoe je data kunt omzetten naar bruikbare inzichten en analyses. 

TP8

1-daagse cursus LEAN yellow belt 26 juni.

Verbeteren gaat niet vanzelf. Het vraagt op een andere manier kijken naar jezelf, je organisatie en de werkprocessen. Lean is een prachtige manier van werken om daadwerkelijk tot duurzame verbeteringen te komen, op een manier die enthousiasmeert. Ook binnen de overheid. Met onze 1-daagse Lean Yellow-belt training maak je kennis met het gedachtegoed van Lean en kun je na afloop zelfstandig verbeteringen doorvoeren in je eigen organisatie. 

5-daagse Lean Green Belt sociaal domein 11 september.

Schrijf je in voor de Lean Green Belt opleiding, nu speciaal voor het sociaal domein, en word de verbeterexpert in jouw organisatie. Deze 5-daagse opleiding is uniek binnen het sociaal domein en wordt gegeven door David Koppes. David is Lean Six Sigma Master Black Belt (ASCI, UvA gecertificeerd). 

TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein

TP Talks.

Periodiek organiseert TransitiePartners “TP talks”. In elke editie staat er een thema centraal waarbij alle thema’s betrekking hebben op het sociaal domein. Afhankelijk van het thema worden specialisten uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek met als doel om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. TP Talks wordt gegeven in Podcast vorm en via Webinars.

TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein