DE BASIS

Jouw voorwaarden.

Iedereen wil toch gewoon zekerheid en een goed salaris? Bij TransitiePartners bieden we je zo snel mogelijk een vast contract en een stevig pakket aan arbeidsvoorwaarden.

VOOR ONZE ADVISEURS

Waarom werken bij TransitiePartners ?

TransitiePartners is een team van bevlogen experts in het sociaal domein. Ieder met een eigen motivatie. Wat ons topteam anders maakt, is dat we in staat zijn snel en duidelijk met een creatieve aanpak te komen. Bij TransitiePartners weten we wat werkt.

Adviseurs van TransitiePartners kun je gelijk herkennen. Ze zijn bevlogen, nemen verantwoordelijkheid, zijn gericht op impact, hebben lef, zijn creatief, verbindend, duidelijk, soms eigenwijs en altijd hands-on. Zet alle TP-ers samen en je hebt een team dat in staat is om het verschil te maken bij elke gemeente of regio.

Naast dat je dus werkt met de beste adviseurs in de markt, bieden we je een solide basis bestaande uit goede arbeidsvoorwaarden en duidelijk groeipaden waardoor je altijd weet waar je aan toe bent!

En het belangrijkste misschien wel van allemaal. We werken met elkaar aan een gezamenlijk doel, namelijk het beter maken van het sociaal domein.

noun-mindmap-4913417

Niveau

Wij werken met 3 niveaus, afhankelijk van je expertise en competenties: junior, medior en senior. Aan elk niveau zijn duidelijke verwachtingen gekoppeld. De beloning is daarmee in overeenstemming.

noun-mindmap-4913417

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij weet waar je naartoe wil en dat je je blijft ontwikkelen. We faciliteren je onder andere vanuit onze eigen TP Academy.

noun-mindmap-4913417

Transparant

In ieder geval één keer per jaar voeren we een eerlijk en transparant gesprek over jouw ontwikkeling, de kansen en de arbeidsvoorwaarden. Wat betreft voorwaarden hebben we ons eigen Partnership model.

Onze voorwaarden.

noun-mindmap-4913417

Goede basis

De basis is belangrijk toch? Daarom beginnen we altijd met een goed basissalaris dat marktcomform is!

noun-mindmap-4913417

Aantrekkelijke bonus

Hebben we met elkaar mooie resultaten behaald? Dan profiteer jij daar van mee. Verdien tot 2 maanden bonus per jaar.

noun-mindmap-4913417

Riante mobiliteitsregeling

Leaseauto of mobiliteitsregeling? Het kan allemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. 

Word een TransitiePartner.

Voel je ook thuis bij TransitiePartners. Wil je deel uitmaken van ons team, reageer dan op één van onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij maar deel je onze missie en waarden en heb je relevante ervaring? Dan maken we graag kennis. Stuur dan een bericht naar Marcel ([email protected]) of Melle ([email protected]).

WERKGELUK

Blije collega's,
blije klanten.

Wij geloven er heilig in dat wanneer onze collega’s tevreden zijn onze opdrachtgevers dat ook zijn! Daarom doen we er alles aan om bij te dragen aan het werkgeluk van onze adviseurs.