ADVIES IN HET SOCIAAL DOMEIN

Blije veranderaars, tevreden klanten.

Echt impact maken in het sociaal domein? Wij denken dat dit pas kan als jij als adviseur ook helemaal op je plek zit! Jouw werkgeluk is daarom ook onze prioriteit!

Elja van den Born | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

Jouw werkgeluk is onze prioriteit!

VOOR ONZE ADVISEURS

Jouw loopbaan in het sociaal domein.

Bij TransitiePartners zijn we niet alleen bezig met het realiseren van veranderingen bij en voor onze opdrachtgevers. Sterker nog de verandering bij onze opdrachtgevers kunnen we pas realiseren als de basis voor onze eigen medewerkers goed is.

Wat de basis precies is? Denk aan groeimogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, werksfeer en meer! Daarom werken we bij TransitiePartners met duidelijke groeipaden.

Zo weet jij altijd wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten. Geen verassingen en altijd oog voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zo komt niemand voor verrassingen te staan en bieden we de basis voor jouw werkgeluk.

WERKGELUK DICHTBIJ

Voel je thuis bij TransitiePartners.

Werkgeluk betekent ook dat we jou optimaal faciliteren als het gaat om een fijne plek om te werken en collega’s te ontmoeten. Hier hebben we ons hoofdkantoor in Utrecht helemaal op ingericht. Ook in Eindhoven hebben we een fijne plek waar je met elkaar kunt werken en vergaderen. We noemen dit een thuishaven. Er komen nog meer thuishavens.

Hoofdkantoor Utrecht
Groenewoudsedijk 50
3528 BK Utrecht

Thuishaven Zuid
Luchthavenweg 81             
5611 ZT Eindhoven

Hoofdkantoor Utrecht
Groenewoudsedijk 50
3528 BK Utrecht

Thuishaven Zuid
Luchthavenweg 81             
5611 ZT Eindhoven

MAATSCHAPPELIJKE BIJDRAGE

Jouw loopbaan, jouw ontwikkeling, jouw bijdrage.

Uit het onderzoek blijkt dat driekwart van alle mensen het belangrijk vindt dat zij met hun werk een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Bij TransitiePartners kan je blijvend het verschil maken bij onze opdrachtgevers door keuzes die jij hebt gemaakt! En dat binnen een domein waarin nog zoveel te verbeteren valt.

Word deelgenoot van onze gezamenlijke missie om als voorop te lopen in de transformatie van het gemeentelijk sociaal domein en werk met ons mee aan een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te participeren en zich te ontwikkelen.

Veranderaars
0 +
Klanten
0 +
Trainingen
0 +
Tools
0 +

Word een TransitiePartner.

Voel je ook thuis bij TransitiePartners. Wil je deel uitmaken van ons team, reageer dan op één van onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij maar deel je onze missie en waarden en heb je relevante ervaring? Dan maken we graag kennis. Stuur dan een bericht naar Marcel ([email protected]) of Melle ([email protected]).

WERKGELUK

Blije collega's,
blije klanten.

Wij geloven er heilig in dat wanneer onze collega’s tevreden zijn onze opdrachtgevers dat ook zijn! Daarom doen we er alles aan om bij te dragen aan het werkgeluk van onze adviseurs.