IMPACT MAKEN

Over TransitiePartners.

Wij zijn TransitiePartners, het adviesbureau met impact in het sociaal domein. Ons team van bevlogen adviseurs helpt gemeenten en regio’s met het vormgeven en realiseren van veranderingen in het sociaal domein. Wij realiseren blijvend resultaat in partnerschap met onze opdrachtgevers, inwoners en maatschappelijke organisaties.

Lisanne Spoor | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Iconen_Wit_TransitiePartners

Blijvende verandering realiseren!

OVER ONS

Wij hebben impact
in het sociaal domein.

Wij zijn bevlogen om voorop te lopen in de transformatie van het sociaal domein. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft om deel te nemen en te groeien. Wij streven naar een maatschappij waarin effectieve en efficiënte dienstverlening daadwerkelijk impact heeft.

In partnerschap realiseren wij aantoonbare verbeteringen. Wij nemen een proactieve rol aan bij het herkennen van mogelijkheden en kansen voor onze opdrachtgevers, vanaf het allereerste moment van een opdracht. Op deze manier bouwen we aan sterke en langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers.

Wij zijn proactief, soms eigenwijs en tonen lef om de aanpak te volgen die naar ons idee nodig is om het resultaat te bereiken. Wij ontwikkelen oplossingen met een mensgerichte en datagedreven aanpak.

Wij investeren in de groei en ontwikkeling van onze gepassioneerde professionals. Samen zijn wij de sleutel naar succes. Wij zijn TransitiePartners.

noun-mindmap-4913417

Bevlogen

We hebben de drive om het sociaal domein te verbeteren en ons te ontwikkelen als professionals.

noun-mindmap-4913417

In partnershap

We doen het samen met onze opdrachtgevers, krijgen en verdienen daarin het vertrouwen als partner voor de langere termijn. Ook als collega's werken we samen in partnerschap.

noun-mindmap-4913417

Impactgericht

We krijgen de verandering ook voor elkaar en behalen resultaat. We zijn deskundig op inhoud en proces.

2011  |  Oprichting TransitiePartners

TransitiePartners is gestart in de zomer van 2011, toen Melle Wijma en Marcel van Lochem elkaar voor het eerst ontmoeten. “We stonden aan de vooravond van de veranderingen in het sociaal domein. Beiden wilden we de wereld een beetje mooier maken, maar dan wel op een andere manier. We gebruiken nog altijd de leidende principes die we toen als uitgangspunt hebben genomen.”

2016  |  TransitiePartners groeit gestaag

De visie vanaf de oprichting is om te groeien met deskundige collega’s die onze waarden delen. In 2016 zijn we met 10 adviseurs en realiseren we oplossingen voor en met gemeenten en regio’s.

2019  |  TransitiePartners verzelfstandigt YouBasics

Wij ontwikkelen zelf producten en diensten. Zo hebben wij speciaal voor het sociaal domein het contractmanagementsysteem YouBasics ontwikkeld. In 2019 gaat YouBasics als zelfstandig bedrijf verder. YouBasics is nu het kennishuis voor contractmanagement in het sociaal domein.

Vandaag  |  Met 40 adviseurs impact in het sociaal domein

Joep Buskens | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein

In ruim 10 jaar is TransitiePartners uitgegroeid tot hét adviesbureau voor het sociaal domein met inhoudelijke expertise over de volle breedte van het sociaal domein en gedreven adviseurs, project- en programmamanagers en data-adviseurs die elke dag weer het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Word een TransitiePartner.

Voel je ook thuis bij TransitiePartners. Wil je deel uitmaken van ons team, reageer dan op één van onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij maar deel je onze missie en waarden en heb je relevante ervaring? Dan maken we graag kennis. Stuur dan een bericht naar onze directeuren Marcel ([email protected]) of Melle ([email protected]).

WERKGELUK

Blije collega's,
blije klanten.

Wij geloven er heilig in dat wanneer onze collega’s tevreden zijn onze opdrachtgevers dat ook zijn! Daarom doen we er alles aan om bij te dragen aan het werkgeluk van onze adviseurs.