ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Soraya Amir

Adviseur

Dat ik altijd goed voor iedereen wil zorgen, zit in mijn aard. Na het afronden van mijn master ‘International Public Health’ is mijn passie voor het verbeteren van de maatschappij nog verder gegroeid. En toen ik terugkwam van mijn vrijwilligerswerk in Indonesië wist ik het zeker: ‘Ik blijf mij inzetten voor een betere wereld’.

Ik haal dan ook de meeste energie uit het werken aan verschillende projecten binnen het Sociaal Domein. Dat iedereen met een andere bril naar een maatschappelijk vraagstuk kijkt, inspireert mij om vanuit die verschillende perspectieven het beoogde doel te behalen. Ik geloof in de kracht van samenwerking ongeacht de linkse of rechtse overtuigingen. Het houdt elkaar scherp en uiteindelijk willen wij allemaal hetzelfde: een gezonde maatschappij.

Dankzij mijn open houding en flinke portie geduld zie ik mijzelf als de bruggenbouwer tussen verschillende leefwerelden en werkvelden.

Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur.

Soraya Amir | Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Dat iedereen met een andere bril naar een maatschappelijk vraagstuk kijkt, inspireert mij om vanuit die verschillende perspectieven het beoogde doel te behalen"