ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Max Beeby

Adviseur

Ik ben Max Beeby en mijn passie heeft altijd gelegen bij het sociaal domein. Kwetsbare groepen en wat zij nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de maatschappij, is wat mij bezighoudt.

Dit heeft ertoe geleid dat ik Bestuurskunde ben gaan studeren. Wat al snel duidelijk werd is dat de wereld van beleid en het hiervoor moeten schakelen tussen diverse organisatie structuren, een complex proces kan zijn. Door de vele belangen die spelen rondom maatschappelijke kwesties is het bovendien soms best lastig om goed zicht te houden op waar je het nu écht samen voor doet.

Mijn impact in het sociaal domein maak ik door analytisch te werk te gaan en door een goed overzicht te houden op complexe processen. Het gebruik van data kan een mooi vertrekpunt vormen, maar waar ik vooral energie van krijg, is door de verkregen inzichten te gebruiken om op een laagdrempelige manier het gesprek aan te gaan.

Ik ben goed in luisteren, analytisch sterk en zoek bovendien graag op een creatieve manier de samenwerking op. Dit doe ik door op een heldere manier de zaken in kaart te brengen en vervolgens te werken aan duurzame afspraken. Wat is nu écht de zorgvraag en hoe kunnen we daar het best samen op inspelen?

Ik kies voor TransitiePartners, vanwege de breed inzetbare kennis op meerdere
vakgebieden. Dit stelt mij in staat om met een brede lens naar vraagstukken te kijken en zo te werken aan een integrale oplossing.

Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur.

Max Beeby | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Mijn impact in het sociaal domein maak ik door analytisch te werk te gaan en door een goed overzicht te houden op complexe processen"