ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Lisanne van Herwijnen

Adviseur

“Vanuit mijn ervaring in de thuiszorg en later bij het zorgkantoor heb ik gezien wat de juiste ondersteuning voor mensen kan betekenen. Ik zet mij dan ook graag in om de ondersteuning aan kwetsbare groepen te verbeteren en kijken naar de mogelijkheden met de middelen die er zijn. Goed functioneren in de maatschappij kan al ingewikkeld zijn en het krijgen van de juiste ondersteuning zou niet voor extra moeilijkheden moeten zorgen, maar juist toegankelijk moeten zijn voor mensen die dat nodig hebben. 

Als data-analist zorg ik voor inzicht en onderbouwing voor veranderingen. Met behulp van data kunnen inzichten worden gegeven die gemeentes helpen het sociaal domein toegankelijker te maken. Ik zoek graag verbinding met anderen, ik ben geduldig en kijk naar praktische oplossingen. Door goed te luisteren en door te vragen kan ik gemeentes helpen met wat er echt nodig is.”

Uitspraak Icon

"Mijn impact in het sociaal domein is door met behulp van data gemeentes meer inzicht te geven in het complexe sociale domein en onderbouwing voor keuzes in het beleid"