ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Linda Donker Kaat

Senior adviseur

Eigenlijk was ik van jongs af aan al bezig met organiseren. Gewoon, om dagelijkse dingen leuker en mooier te maken. Om vanuit het wij-gevoel successen te beleven en iets bij te dragen. En dat bleef. In mijn werk werd deze gewoonte een passie. En toen ik als juridisch adviseur van een gemeente steeds nauwer betrokken raakte bij het sociaal domein wist ik het: dit is mijn plek! Met de enorme diversiteit aan persoonlijke verhalen en ondersteuningsvragen liggen er flinke uitdagingen en kun je echt verschil maken.

Zowel als juridisch adviseur in het sociaal domein als bij een inkooporganisatie merkte ik dat door het bundelen van expertise we echt een stevige basis kunnen realiseren, voor elke inwoner. En met het vervullen van andere functies in het sociaal domein werd het me steeds duidelijker: alle onderdelen van het sociaal domein hangen met elkaar samen. En wat je doet, wil je goed doen! Met deze drive heb ik mijn kennis en kunde steeds verder uitgebreid: (lokale) regelgeving, inkooptrajecten, subsidiëring, contractmanagement, projectmanagement, bestuurlijke advisering, juridische procedures en (juridische) kwaliteitszorg.

Op alle snijvlakken kun je mij vinden. Ik maak verbindingen tussen partners, gemeente, bestuur, beleid en uitvoering, met respect en een luisterend oor voor ieders aandeel. Mijn impact in het sociaal domein is realiseren, kwaliteit verhogen, met alle betrokkenen goede zorg goed organiseren en borgen. Als analytisch sterke verbinder zet ik mij graag vol passie in om vanuit een strategische blik het sociaal domein te verstevigen en te verbeteren. En daarom past TransitiePartners zo goed bij mij!

Ik ben inzetbaar als adviseur, projectleider, juridisch adviseur en contractmanager.

Linda Donker Kaat | Senior Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Op alle snijvlakken kun je mij vinden. Ik maak verbindingen tussen partners, gemeente, bestuur, beleid en uitvoering, met respect en een luisterend oor voor ieders aandeel"