ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Amber Thuss

Junior adviseur

Vanuit een rol in de uitvoering als Wmo consulent heb ik de stap gemaakt naar Transitie Partners om mijn kennis te gaan delen, vergroten en verbreden. Ik heb heel veel zin in opdrachten op gebied van kwaliteit, beleid en projecten in het sociaal domein.

Naast uitvoering heb ik me al begeven als schakel tussen de uitvoering en het beleid. Ik heb helaas ervaren dat hier vaak een gat tussen zit. Ik vind het belangrijk om de verbinding te zoeken en behouden tussen beleid en uitvoering. Het sociaal domein is altijd in ontwikkeling, gemeentes moeten hierin mee bewegen van beleid tot aan de uitvoering. Ik heb ervaring in het vertalen van beleid naar werkprocessen voor de uitvoering en als vervolgstap het monitoren en verbeteren van de kwaliteit. Ik krijg energie van het ontwikkelen en implementeren van procesverbeteringen.

In het sociaal domein moeten we werken vanuit de bedoeling van de wet, ik weet dan ook goed waar de wet voor staat om integraal te kunnen werken waarbij de inwoner centraal staat. Ik werk graag resultaatgericht en verbindend. Collega’s omschrijven mij als pro-actief, duidelijk, open en zelfstandig.

Ik kies voor Transitie Partners omdat ze een hele duidelijke missie en visie hebben waar ik mijzelf in herken. Er is heel veel kennis in huis en de goede samenwerking onderling maakt dat er echt verschil gemaakt kan worden in het sociaal domein. Een plek waar ik heel veel kan leren, mijn kennis kan delen en mijzelf verder kan ontwikkelen.

Amber Thuss | Junior Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Ik werk graag resultaatgericht en verbindend. Collega’s omschrijven mij als pro-actief, duidelijk, open en zelfstandig"