ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Edwin Snellens

Senior adviseur

Al tijdens mijn studie was ik als rechtswinkelier bezig met voorkomen dat gewone mensen werden gemangeld door (overheids)systemen, processen en procedures. En dat is nog altijd een grote drijfveer om te doen wat ik doe.

Na 25 jaar bij één grote gemeente gewerkt te hebben voelde ik de noodzaak om mezelf verder te ontwikkelen. Mijn werkplezier en uitdaging vind ik in ontwikkelings- en veranderingsvraagstukken. Daarom heb de stap naar TransitiePartners gezet: professionals met de drive om bij te dragen aan de ontwikkeling van het sociaal domein.

Mijn aanpak is no-nonsense, met de focus op het resultaat, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en met hart voor de mensen. Ik geloof in de kracht van eenvoud en planmatig werken op basis van een gedeelde ambitie. Ik ben bestuurlijk sensitief, stressbestendig, flexibel en loyaal. Mijn talent ligt bij de analyse, het aanbrengen van samenhang tussen beleidsterreinen, tussen beleid en bedrijfsvoering, tussen beleid en uitvoering.

Ik ben inzetbaar in het brede sociale domein als adviseur, projectleider, programmamanager of in een coördinerende rol.

Edwin Snellens | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Mijn aanpak is no-nonsense, met de focus op het resultaat, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en met hart voor de mensen"