ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

David van Zijl

Senior adviseur

In mijn werk als data-analist bij een GGZ-instelling heb ik het belang ervaren van bruggen slaan tussen de wereld van data en het beleid: hoe vind je elkaar in de juiste vragen om tot oplossingen te komen? En ook het belang van bruggen slaan tussen bedrijfsvoering en de inhoud van de zorg – dit horen geen gescheiden werelden te zijn. In het sociaal domein is een schat aan informatie voorhanden, waarvan ik graag samen met de opdrachtgever de mogelijkheden onderzoek om maatschappelijke meerwaarde te creëren.

De zorg in het sociaal domein is uitgebreid en complex en er lijkt alleen maar meer nodig te zijn. Ondersteuning van kwetsbare mensen is belangrijk en we willen de beste kwaliteit, maar is dat nog te betalen? Ik zie het als mijn uitdaging als analist om orde en structuur te brengen in deze ogenschijnlijk tegenstrijdige wensen. Uit cijfers haal ik informatie. Dat leidt tot begrip over hoe kwetsbare burgers nog beter bereikt worden, hoe kwaliteit verbetert en hoe de organisatie efficiënter kan worden ingericht.

Ik ben inzetbaar als data analist, adviseur en onderzoeker.

David van Zijl | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Ik zie het als mijn uitdaging als analist om orde en structuur te brengen in deze ogenschijnlijk tegenstrijdige wensen"