ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Daan van Alst

Senior adviseur

Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij en daarin te werken vanuit de bedoeling om waarde te creëren voor de stakeholders en de samenleving. Sinds 2015 werk ik in het sociaal domein en zet mij in voor verbeteringen in het sociaal domein. De uitdagingen en kansen om het verschil te maken zijn volop aanwezig.

Ik word gedreven door het waardevol maken van mijn inzet. Ik wil mij inzetten om duurzame oplossingen te bereiken voor de (complexe) vraagstukken in het sociaal domein. Door te werken vanuit overzichten en het creëren van inzichten. Vanuit deze benadering breng ik graag de basis op orde om de goede dingen goed te (blijven) doen. Met mijn analytische scherpte, organisatorisch vermogen en oog voor de menselijke maat, benader ik de uitdagingen pragmatisch en doelgericht.

Samenwerking staat voor mij centraal in het streven naar meer glans te geven aan het sociaal domein, voor inwoners, voor de samenleving. Door te werken vanuit verbinding met opdrachtgevers, collega’s en stakeholders streef ik naar de best passende resultaten met de juiste zorg, op de juiste plaats. Ik wil niet alleen de goede dingen doen, maar ze ook goed doen en op die manier het sociaal domein met kleine stappen verbeteren.

Mijn veelzijdigheid maakt dat ik op diverse manieren mijn bijdrage kan leveren in het sociaal domein. Elke stap die ik neem, wordt gedreven door de intentie om het sociaal domein te verbeteren en daarmee een positieve en blijvende impact te creëren. Dat doe ik in diverse rollen: als teammanager, projectmanager, implementaties begeleiden, contractmanager, coach.

TransitiePartners staat voor écht impact maken in het sociaal domein. Het resultaatgerichte, verbindende, duidelijk en hands-on: dat past bij mij. Ik word gedreven door resultaten met de menselijke maat die leiden tot verbeteringen in het sociaal domein. Voor mij is dit dé plek om verschil te kunnen maken.

Daan van Alst | Senior adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

"Mijn veelzijdigheid maakt dat ik op diverse manieren mijn bijdrage kan leveren in het sociaal domein"