ONZE T(O)P'PERS

Even voorstellen...

Caroline van Deursen

Senior adviseur

Alleen sta je sterk, samen kom je verder. Mijn geloof wat ik uitdraag in alles wat ik doe. Ieder mens is anders en werken in het sociaal domein is mensenwerk. Mijn drijfveer is bewustwording van saamhorigheid en het vormen van die saamhorigheid wat leidt tot optimaler resultaat in werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling, maar ook het bedrijfsresultaat. Dat is vaak een veranderproces. Veranderprocessen vragen dialoog om tot eenheid en inclusiviteit te komen. Die dialoog faciliteer ik graag. De grootste uitdaging die ik in deze processen zie is balans te zoeken tussen het juiste gesprek en vanuit dat gesprek ook daadwerkelijk tot actie en resultaat te komen. Leren van elkaar is waardevol, maar wat doe jij als persoon vervolgens met die leermomenten in de context/ omgeving/ organisatie waar je werkt? Dat betreft in mijn ogen niet alleen de inhoud van het sociaal domein, maar gaat ook over gedrag en houding wat je als professional laat zien of wilt laten zien.

Met mijn ervaring binnen het publieke domein ben ik inzetbaar als (beleids)adviseur, projectleider, programmamanager en coach.

Caroline van Deursen | Senior Adviseur | TransitiePartners | Adviesbureau in het sociaal domein
Uitspraak Icon

“Je haalt met Caroline iemand binnen die vastbijt en doorzet tot het resultaat behaald is, waarbij ze handelt met oog voor de context, inhoud én relatie”